Antena Căutare

Viceprimar din Ilfov, retinut pentru sechestrare. Primarul, cercetat in libertate

Viceprimarul comunei Dobroiesti din judedtul Ilfov si un functionar public au fost retinuti, astazi dimineata, sub acuzatiile de sechestrare de persoane si favorizarea infractorului. in acelasi dosar a fost audiat miercuri noapte, timp de 6 ore, si primarul Valentin Condu. Cei trei sunt anchetati pentru ca i-ar fi sechestrat pe un procuror si mai multi ofiteri, care organizau un flagrant, pentru a-l prinde pe un functionar care lua mita.

Procurorii au apelat la o localnica pentru a organiza flagrantul. Femeia a oferit drept mita 10.000 de lei unui functionar din primaria Dobroiesti, ca sa distruga un document referitor la consumul ilicit de apa.

Surse judiciare sustin ca atunci cand au aflat de flagrant, reprezentantii primariei au reactionat violent: i-au inchis intr-o camera pe procurori si pe ofiterii anticoruptie. Le-au dat drumul, numai la insistentele oamenilor legii.

Miercuri noapte, primarul, viceprimarul si functionarul prins cu mita au dat cu subsematul in fata magistratilor.
Daca edilul Valentin Condu a evitat sa vobeasca cu presa, viceprimarul a tinut sa-si spuna raspicat punctul de vedere. Mai precis, ca nu este vinovat.

Oamenii primarului vorbesc despre o inscenare si spun ca in urma cu o seara, locuinta edilului fusese devastata, iar pe capul lui se pusese o suma de bani, ca sa fie lichidat.

Primarul comunei Dobroesti va fi cercetat in stare de libertate. Ceilalti doi au fost retinuti pentru 24 de ore. Toti au acum dosar penal pentru ultraj, lipsire de libertate si favorizarea infractorului.

Apelul la Curtea Constitutionala ar putea amana si „curatirea" de comunism. Cine se opune Legii Lustratiei?... Ponta: Luna aceasta depunem motiune de cenzura impotriva Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x