Antena Căutare

Victor Paul Dobre (PNL): Această moţiune este una a fricii, a laşităţii, vă e frică de confruntare. Vă e frică să nu mai vedeţi primar de-al vostru la Bucureşti în acest secol. De ce vă e frică nu scăpaţi

Deputatul Victor Paul Dobre (PNL) a afirmat, miercuri, în Parlament, că moţiunea de cenzură este una a "inepţiilor", " una a fricii, a laşităţii". "Vă e frică de confruntare, de oameni, să vă asumaţi angajamente şi vă e frică să nu mai vedeţi primar de-al vostru la Bucureşti în acest secol. De ce vă e frică nu scăpaţi. Dacă votaţi moţiunea, deschideţi calea anticipatelor. Veţi pierde cum nu aţi pierdut nicioată în 30 de ani şi această lege democratică o vom adopta", a spus el.

"E inacceptabil să faci gaşcă Guvernul. Să vă fie ruşine", le-a transmis Victor Paul Dobre. El a spus că 90 la sută din problemele cetăţeanului ţin de relaţia în primul rând cu primăria şi primarul. "De aceea, importanţa alegeri primarului este primordială. Acum aproape 30 de ani cei care legiferau aici au prevăzut nu numai alegerea primarului în două tururi, ci un prag minim de prezenţă în primul tur de peste 50 la sută. Din păcate, de-a lungul timpului, această lege a fost modicată. Niciodată PNL nu a renunţat la teza alegerii în două tururi. Am depus mai multe proiecte de lege, tot timpul am susţinut acest lucru", a susţinut el. Victor Paul Dobre a adăugat că nu există o legitimitate mai mare în democraţie decât votul. "Astăzi aţi prezentat o moţiune a inepţiilor (...) Cum poţi să vorbeşti de privatizarea democraţiei atunci când guvernul şi noi susţinem ca cel care este ales să aibă mai multă legimitate. Aceasta este esenţa democraţiei. Această moţiune este una a fricii, a laşităţii, vă e frică de confruntare, de oameni, să vă asumaţi angajamente şi vă e frică să nu mai vedeţi primar de-al vostru la Bucureşti în acest secol. De ce vă e frică nu scăpaţi. Dacă votaţi moţiunea, deschideţi calea anticipatelor. Veţi pierde cum nu aţi pierdut nicioată în 30 de ani şi această lege democratică o vom adopta", a conchis Dobre.

Sursa : news.ro

Moţiunea de cenzură - Florian Bodog: Un guvern care nu poate guverna trebuie să plece. Au jurat credinţă corporaţiilor p... Moţiunea de cenzură - Ponta, lui Orban: Eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcolizare, acelea sunt toa...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x