Antena Căutare

Victor Ponta a semnat un acord intre PSD si Partidul Democrat... din Italia

Victor Ponta, presedintele PSD, a semnat, la Roma, un acord intre Partidul Social Democrat din Romania si Partidul Democrat italian.

La parafararea acordului, care a avut loc vineri, presedintele PSD, Victor Ponta, a fost insotit de europarlamentarul Corina Cretu, secretar international al partidului, deputatul Cristian Rizea, presedinte PSD Diaspora, deputatul Cristina Dumitrache, vicepresedinte PSD Diaspora si senatorul Sorin Bota.

Potrivit sursei citate, aceasta intelegere a fost stabilita pentru a oferi romanilor din Italia posibilitatea de a candida din partea partidului omolog italian si de a se implica in acest mod in viata politica.

"Existenta unor reprezentanti romani in politica democrata din Italia va reabilita situatia conationalilor nostri, datorita unei colaborari directe si sigure. Tinand cont de modul in care imaginea romanilor a avut de suferit in ultimii ani in peninsula, prezenta romanilor intr-un partid italian va duce la o schimbare radical pozitiva in ceea ce priveste viitorul conationalilor nostri", se mai arata in comunicat.

"Romanii din Italia au nevoie de acest tip de sprijin, iar parteneriatul incheiat cu Partidul Democrat din Italia imi da sperante pentru viitor. Vom continua sa fim prezenti aici, pentru a ajuta la schimbarea in bine a vietii romanilor care au plecat sa munceasca in Europa. Ce am inceput in Italia vom continua si in alte tari", a declarat Victor Ponta.

Sursa: Jurnalul National

Elena Udrea va cheltui 320 de milioane € pentru constructia a 30 de sali polivalente... Horea Uioreanu: Premierul este un adevarat Pinocchio. Propun infiintarea registrului de minciuni Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x