Antena Căutare

Victor Ponta a solicitat excluderea lui Mircea Geoana din PSD

Liderul PSD Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din partid.



"Trebuie sa respectam statutul. Intrebati-l pe domnul Sova, pentru mine subiectul este inchis. Eu sunt membru de partid si fiecare membru trebuie sa respecte partidul. Exista prevazute de lege sanctiuni"

El a adaugat si ca functia de presedinte al Senatului trebuie sa ramana PSD si ca Geoana a pastrat-o, luni, doar pentru ca s-a aliat cu Puterea.

"Eu m-am uitat in decizia Curtii Constitutionale care spune ca grupul care are functia de presedinte poate sa-l inlocuiasca cu alt membru. Si-a pierdut sprijinul politic, nu poti sa ramai presedinte daca nu te sprijina nimeni", a mai afirmat liderul PSD.

"Nu poti sa mai faci parte din partid in momentul in care nu respecti o decizie de partid si te aliezi cu cei de la Putere, nu poti fi la Putere si in Opozitie", a mai spus Ponta.

Prin decizia de a nu accepta inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului, Geoana nu a respectat o hotarare a Biroului Permanent al PSD, au declarat surse din partid.

PSD a solicitat oficial, luni, in plenul Senatului, inlocuirea lui Mircea Geoana din functia de presedinte si inlocuirea acestuia cu senatorul PSD Titus Corlatean.



Nastase si Iliescu, pro-Geoana: "Ramane la Senat"... Votul final pe Legea asistentei sociale va fi dat peste o saptamana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x