Antena Căutare

Victor Ponta: "Am avut discuţii informale şi cu Viorica Dăncilă, şi cu Călin Popescu Tăriceanu. Nu am luat nicio decizie"

Liderul Pro România Victor Ponta afirmă că a avut luni discuţii informale şi cu Viorica Dăncilă, şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi precizează că nu a fost luată nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice.

Liderul Pro România Victor Ponta afirmă că a avut luni discuţii informale şi cu Viorica Dăncilă, şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi precizează că nu a fost luată nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice.

”Am avut azi discuţii informale şi cu Doamna Viorica Dăncilă şi cu Domnul Călin Popescu Tăriceanu. Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania-o schimbare radicală faţă de tot ceea ce s-a întâmplat din Ianuarie 2017 şi până în 27 Mai 2019 : asigurarea unei guvernări eficiente şi a unor reforme adevărate în domeniul administraţiei publice , al economiei şi finanţelor, educaţie, sănătate, mediu şamd.

Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice ( asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomania) / aşa cum am făcut şi atunci când am discutat cu liderii Opoziţiei sau cu Preşedintele Iohannis am dat dovadă de dorinţă de dialog-dar am prezentat şi susţinut punctele de vedere ale ProRomania şi interesele sociale şi economice pe care noi le reprezentămŢ, a scris Ponta pe Facebook.

”Cu siguranţă voi avea o discuţie, atât cu domnul Tăriceanu,cât şi cu domnul Victor Ponta, cred că dialogul este foarte important. Îmi doresc o coaliţie a celor trei partide pentru a susţine candidatul pentru prezidenţiale, îmi doresc alături de noi să vină şi sindicate, chiar şi partide care nu sunt parlamentare, patronate, toţi cei care vor să vină alături de PSD. Cred că vor aduce un plus şi cred că dialogul este foarte important pentru a vedea direcţia pe care merg liderii partidelor respective, dar este important pentru noi să vedem dacă putem coagula cât mai multe forţe alături de Partidul Social Democrat, astfel încât să ne maximizăm şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale”, a anunţat, încă de vineri, Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv Naţional al PSD va avea loc, marţi, iar secretarul general al formaţiunii, Mihai Fifor, a anunţat că în cadrul şedinţei ar trebui decis candidatul pentru alegerile prezidenţiale din partea PSD.

Anterior, PSD a decis că trebuie să participe cu propriul candidat la alegerile prezidenţiale, iar Comitetul Executiv al formaţiunii a respins, prin vot, varianta susţinerii candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu.

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din toamnă va avea loc în 3 august, iar din 10 august PSD anunţă că va începe strângerea de semnături necesare pentru depunerea candidaturii.

Sursa : news.ro

Cioloş: În turul doi la prezidenţiale vor intra candidatul PNL şi candidatul USR-PLUS... Fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, condamnat la trei ani şi nouă luni de închisoare pentru trafic de influ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x