Antena Căutare

Victor Ponta: “Atitudinea lui Basescu e de condamnat, sinistratii nu au nevoie de insulte si reprosuri”

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, dupa sedinta BPN al partidului, ca atitudinea presedintelui Traian Basescu, manifestata in timpul vizitelor in zonele inundate, este de condamnat, el apreciind ca sinistratii nu au nevoie de insulte si reprosuri de la seful statului

El a aratat ca Traian Basecu si-a aratat "adevarata fata" in discutiile pe care le-a avut cu sinistratii.

"Cred ca e de condamnat o atitudine de sfidare, de a le reprosa oamenilor ceea ce, de fapt, trebuie sa fie reprosat statului. Si presedintele Traian Basescu cred ca si-a aratat in aceste zile adevarata fata. Acela este Traian Basescu. Nu cel din campanie, nu cel zambitor si amabil, ci cel pe are l-ati vazut zilele trecute. E de condamnat aceasta atitudine si cred ca oamenii au nevoie de altceva, nu de insulte si de reprosuri de la presedintele tarii", a spus Ponta.

Presedintele PSD a aratat ca formatiunea sa a discutat, in BPN, despre efortul pe care il poate face pentru a ajuta sinistratii.

"Incercam sa ne organizam. Fiecare gest, oricat de mic, e important. E un moment in care toata lumea trebuie sa lase politica deoparte. Orice fel de efort, fie ca e al Guvernului, fie al autoritatilor locale, e binevenit", a spus Ponta.

El a mai spus ca departametele PSD vor pregati un plan pe termen lung privind prevenirea inundatiilor.

"Va fi un efort de lunga durata, in acest an speram sa il finalizam: departamentele noastre de specialitate trebuie sa pregateasca un plan pe termen lung pentru ca nu e suficient sa asteptam sa se produca inudatiile si dupa aceea sa ne aratam solidaritatea sau doar sa mergem cu niste ajutoare acolo", a spus Ponta.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: intactimages.ro

Deputat PNL Diana Tusa: "Cabinetul Boc a bagat banii pentru diguri in constructia de sali de sport"... S-a reinfiintat Partidul Comunist Roman!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x