Antena Căutare

Victor Ponta: “Avem nevoie de repere. Romania are nevoie de o viziune economica”

Prezent la un un forum pe teme economice, premierul Victor Ponta s-a declarat increzator in potentialul energetic al Romaniei si a expus cateva posibile idei cu potential economic. Premierul s-a aratat pozitiv in ceea ce priveste un management chiar si semi-privat la companiile energetic, dar si in privinta investitiilor in energie, pe viitor.

”Dupa 9 decembrie Romania are nevoie de o viziune de dezvoltare, de o viziune economica pentru urmatorii cel putin patru ani. Imi place sa insist pentru 2019, un an simbolic, pentru ca Romania va detine presedintia semestriala a UE si avem nevoie de repere", a declarat Victor Ponta.

In acest sens, premierul a tinut sa amintesca o serie de elemente de potential economic: pozitia geo-strategica a Romaniei sau reformele structurale in energie si in agricultura.

"Avem nevoie de repere, sa ne propunem ceva pana intram in UE, sa ne propunem ceva pana intram in NATO. In ultima vreme nu ne-am mai propus nimic si de aceea probabil nu am realizat aproape nimic si cred ca ceea ce lipseste Romaniei - si este datoria nu doar a oamenilor politic, ci a tuturor celor care sunt interesati de Romania - este o viziune de dezvoltare pentru urmatorii ani", a afirmat Victor Ponta.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Victor Ponta: Videanu are prostul obicei de a iesi ”ca paduchele in frunte”... Basescu s-a intalnit cu delegatia FMI. "Cresterea economica a Romaniei va ramane modesta in 2013"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x