Antena Căutare

Victor Ponta: "Basescu este un iresponsabil. S-a dus la Bruxelles fara mandat"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca impunerea unui deficit maximal se face printr-o lege speciala, si se impune formarea unui guvern tehnocrat si alegeri anticipate, conform Mediafax.


Co-presedintele USL a mai criticat si faptul ca presedintele Traian Basescu a semnat la Bruxelles tratatul de guvernanta fiscala fara mandat si in lipsa unei dezbateri interne.

Social-democratul a adaugat ca USL este de acord cu implementarea deciziilor luate la Bruxelles si a prezentat un plan al Uniunii, in cinci pasi.

Printre masurile propuse se numara si infiintarea unui Comitet de criza Putere - Opozitie - BNR, care sa gaseasca cele mai rapide solutii de adoptare a deciziilor de la Bruxelles.

Conform Uniunii, nu este necesara modificarea Constitutiei pentru impunerea regulii privind deficitul maximal, ci doar o lege speciala, adoptata cu votul a doua treimi din numarul total al senatorilor si deputatilor.

De asemenea, printre masurile propuse se numara si formarea unui guvern de tehnocrati care sa implementeze masuri anticriza dar si sa pregateasca alegerile anticipate.

Al patrulea pas este organizarea alegerilor anticipate iar al cincilea se refera la modificarea Constitutiei de catre Parlamentul nou ales.

foto: Intact Images

Traian Basescu: "Acordul de uniune fiscala este un raspuns european la criza"... Laszlo Tokes, reales presedinte al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x