Antena Căutare

Victor Ponta: "Curtea Constitutionala a devenit o simpla anexa a Palatului Cotroceni si a Guvernului"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, astazi, ca decizia Curtii Constitutionale privind legea prin care pensiile si salariile bugetarilor sunt inghetate pe anul 2012 arata ca institutia a devenit o anexa a Palatului Cotroceni, conform Mediafax.

"Traian Basescu i-a numit pe cei de la Curtea Constitutionala niste penibili, iar, din pacate, aici are dreptate. Nu mai are niciun rost sa ne asteptam la decizii corecte din partea Curtii, care a devenit doar o anexa a Palatului Cotroceni si a Guvernului"


Potrivit liderului PSD, USL va propune modificarea Legii de functionare a Curtii Constitutionale, pentru ca judecatorii sa fie numiti doar din randul magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi magistrati de cariera si nu "paiate politice".

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea depusa de USL la legea prin care se ingheata pensiile si salariile bugetare pentru 2012.

Basescu: Aderarea noastra la Schengen este pe ordinea de zi a Consiliului European... Senatorul PDL Mircea Cinteza a demisionat din Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x