Antena Căutare

Victor Ponta: "Daca lumea va vota pentru Traian Basescu inseamna ca am luat decizia gresita"

Victor Ponta a trimis luni Comisiei Europene raspunsurile la solicitarile adresate de presedintele Comisie Europene, Jose Manuel Barroso. Premierul a declarat ca vineri a fost transmis doar un draft.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul de campanie, ca daca Romania nu va oferi un raspuns rapid si convingator la cele 11 probleme ridicate de presedintele Comisiei Europene, consecintele ar putea fi grave. "Daca nu raspund convingator si repede, vor avea cele 11 puncte in raportul MCV. Efectele acestui lucru vor fi sa uitam orice discutie despre Schengen in septembrie."

Victor Ponta a declarat, luni seara, ca peste 18 milioane de romani au drept de vot si ca spera sa se prezinte la urne peste 9 milioane de alegatori pentru ca referendumul sa fie validat. De asemenea, pemierul a subliniat ca se doreste ca urnele sa fie deschise chiar pana la ora 23.00.

"Daca lumea va vota la referendum pentru Traian Basescu inseamna ca am luat decizia gresita", a spus Ponta

"Merg la Chisinau ca sa semnam in sfarsit contractul pentru gazoduct si pentru linia electrica. Asta inseamna ca Romania va avea gaz si energie electrica."

"Daca PDL isi va trimite oamenii la Chisinau ca sa ma huiduie e treaba lor, dar e o magarie."

FOTO: Intact Images

Crin Antonescu: "Am decis sa promulg legea de modificare a legii referendumului asa cum a trecut ea de Curtea Const... Consiliul National de Etica a decis: Teza de doctorat a lui Ponta NU este plagiat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x