Antena Căutare

Victor Ponta: “Demisia Robertei Anastase, singura solutie de deblocare a Camerei”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca reprezentantii partidului in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu vor participa la sedinte pana cand Roberta Anastase nu va demisiona de la conducerea institutiei

Ponta a spus ca judecatorii Curtii Constitutionale nu au atributii in a numara voturile cu care a fost adoptata Legea pensiilor.

"Asta poate sa faca doamna Anastase, domnul Sever Voinescu si, pentru ca au fraudat acele voturi, Parchetul de pe langa ICCJ, dupa care instanta penala, se vor pronunta privind sanctiunea penala", a declarat Ponta. El a precizat ca votul de la Legea pensiilor nu a fost singular, fiind doar mai bine mediatizat.

"Doamna Anastase are un cazier foarte incarcat de incalcari ale Regulamentului, de furat voturi", a sustinut Ponta.

Liderul PSD a adaugat ca modul de adoptare a legilor ar fi "rusinos" pentru mai multi deputati, atat din UDMR, grupul minoritatilor, cat si din PDL.

"Din aceasta situatie este o singura iesire: demisia doamnei Anastase. Sunt convins ca multi dintre cei de la UDMR, multi de la PDL sau minoritati s-ar simti usurati ca nu mai sunt obligati sa fie complici la asemenea fapte", a mai declarat Ponta.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Primariile PDL, de trei ori mai multi bani... Ion Iliescu: “Suspendarea presedintelui, o avertizare binevenita”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x