Antena Căutare

Victor Ponta despre posibila modificare a Constitutiei: "Daca vor modificarea Constitutiei sa facem alegeri anticipate cat mai rapid"

Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat vineri ca nu este de acord cu modificarea rapida a Constitutiei, dupa ce Romania a aderat la Bruxelles la Acordul de Guvernanta Fiscala convenit la Consiliul European, conform HotNews.



"Modificam Constitutia, dar cu un alt Parlament si dupa alegerile anticipate. Daca vor modificarea Constitutiei sa facem alegeri anticipate cat mai rapid si in martie sa avem un nou Parlament. Nu putem sa modificam Constitutia cu un Parlament in care sunt tradatori ca UNPR. Daca vor modificarea Constitutiei sa facem alegeri anticipate cat mai rapid si in martie sa avem un nou Parlament"


Basescu, "iresponsabil"

El a catalogat drept "iresponsabil" faptul ca presedintele Traian Basescu a luat decizia, la Bruxelles, ca Romania sa se alature pactului european privind disciplina bugetara a zonei euro fara o dezbatere prealabila.


Udrea, catre jurnalistii care-i filmau pantofii: Sunt vechi, i-ati mai vazut, i-ati mai filmat... Boc: Domnii Antonescu si Ponta au ramas singurii dinozauri populisti din UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x