Antena Căutare

Victor Ponta exclude o noua cerere de ajutor din partea FMI

Invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, premierul Victor Ponta a anuntat ca exclude incheierea unui nou acord cu FMI, exceptand cazul in care criza din zona euro se va adanci.

Cele mai importante declaratii ale primului ministru:

"O mare parte din echipa guvernamentala ramane, ma bucur ca sunt foarte multe femei in aceasta echipa, deoarece sunt foarte responsabile.

Mie nu imi place ca un singur om sa se ocupe de 7 lucruri. Am vrut ca pe partea de Buget sa fie o persoana care este foarte putin implicata politic.

Ideea a fost sa am responsabili. Vreau sa stiu cui ii dau sarcini, si cine raspunde in fata mea pentru ele. Pentru ca altfel ii schimb.

Imi pare rau de niste oameni care nu vor mai face parte din Guvern, dar am incredere in ei si sper ca vor face performante.

Internele si Apararea sunt ministerele de forta. I-am lasat pe colegii liberali sa isi aleaga aceste ministere, este o chestie care tine de nedreptatile politice.

Doamna Andronescu a fost un ministru foarte bun. Acolo a fost o discutie pe care am avut-o cu dansa si cu cei doi tineri care ii vor lua locul si am fost de acord sa formam o echipa buna pentru Educatie.

Exclud cu desavarsire cererea unui ajutor din partea FMI, cu o singura conditie si anume o criza in zona euro.

Spun asta pentru ca nu vom mai avea alegeri, nu vom mai avea lupte politice. in al doilea rand, potrivit datelor, nu va mai fi seceta."

Alesii noi au venit mai devreme la sediul Parlamentului, ca sa prinda un loc pe scaun... Alesii depun astazi juramantul in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x