Antena Căutare

Victor Ponta: Fiecare zi in care acest Guvern ramane in functie este o zi in care Romania pierde bani

Victor Ponta cere imediat demisa guvernului Boc si a presedintelui tarii. Intr-o serie de declaratii acesta invoca atat motive economice, care se resimt la nivel social, cat si motive care tine de imaginea externa a tarii.

"Fiecare zi in care acest Guvern ramane in functie este o zi in care Romania pierde bani, pierde oportunitati, pierde locuri de munca", a spus Victor Ponta.

Pe de alta parte, Ponta subliniaza ca demisia Puterii nu inseamna ca USL-ul sa conduca tara, ci declansarea unui mecanism democratic de alegeri si formarea unui guvern de tehnocrati.

"Noi n-am spus nicio secunda sa plece Guvernul Boc ca sa vina Guvernul USL. Noi am venit si am spus sa plece guvernul Boc, sa vina un guvern de tehnocrati, dupa care oamenii la vot, cat mai repede posibil, sa decida ei cine vor fi cei care-i vor conduce in viitor. Daca vor decide ca il vor tot pe domnul Boc, respectam aceasta decizie", a mai spus acesta.

Ponta: USL va stabili luni un calendar cu actiunile care urmeaza

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, ca Birourile Politce ale PSD si ACD vor stabili luni calendarul USL, inclusiv daca demisia parlamentarilor este sau nu o solutie viabila, conform Mediafax.

"Este foarte clar, dupa aceasta saptamana, ca lucrurile au ajuns la un punct de la care nu mai exista cale de intoarcere si fara demisia actualului Guvern, si o intoarcere cat mai rapida catre oameni, care sa voteze pe cine sa ii conduca in continuare, nu mai poate exista niciun pas inapoi", a incheiat Ponta.

Foto: Intact Images

UPDATE! USL ataca guvernul Boc in Parlamentul European... Emil Boc si Anca Boagiu "pe teren" : Au vizitat santierul autostrazii Bucuresti – Ploiesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x