Antena Căutare

Victor Ponta: Guvernantii sa vegheze ca fiecare roman sa aiba de mancare acasa, nu sa ii dea o portie de fasole fiarta si un carnat

Invitat in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca este deranjat de politicienii care s-au imbracat in uniforma militara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, arborand insemne ale unor grade militare pentru care nu au facut nimic.

Ponta a sustinut, totodata, ca anumite manifestatii de 1 decembrie au fost organizate doar pentru a hrani orgoliul conducatorilor.

Si a subliniat ca guvernantii ar trebui sa vegheze ca fiecare roman sa aiba de mancare acasa, nu sa ii dea o portie de fasole fiarta si un carnat pentru ca, profitand de foamea poporului, sa se hraneasca din multumirile oamenilor.

Mii de oameni din marile orase s-au calcat in picioare pentru a prinde o portie de fasole cu carnati, oferita gratuit de autaritati de Ziua Nationala. Oamenii au lasat rusinea la o parte si s-au impins sa ajunga primii la corturile cu mancare.

Sursa: Antena3

UDMR propune miercuri noul sef la Secretariatului General al Guvernului... FOTO! Vezi evolutia teritoriala a Romaniei de la Mihai Viteazul pana azi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x