Antena Căutare

Victor Ponta: Guvernul nu va tine cont de nicio parere a lui Basescu pe probleme economice

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri seara, la Murighiol, ca presedintele Traian Basescu "nu doar ca nu a colaborat, ci a sabotat continuu Guvernul", iar afirmatiile sale sunt din categoria "demagogiei de Dambovita".

"Cred ca isi face autocritica", a comentat Victor Ponta afirmatiile lui Traian Basescu, de la Bruxelles, potrivit carora Romania nu poate functiona cu presedinte independent de Guvern si Guvern independent de presedinte.

Ponta a continuat, acuzandu-l pe presedintele Traian Basescu de sabotarea Guvernului. "E foarte bine ca presedintele a fost la Bruxelles, o sa merg si eu luni. E foarte bine sa vorbeasca despre Mecanismul de Cooperare si Verificare, pentru ca (..) are atributii in domeniul justitiei, dar nu are atributii si nu are dreptul la nicio parere - iar Guvernul nu va tine cont de nicio parere a domnului presedinte Basescu - pe zonele ce tin de Guvern, de buget , de relatii economice, fiscale si mai ales de noul buget 2014-2020", a afirmat Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Potrivit lui Ponta, afirmatiile lui Traian Basescu sunt din categoria "demagogiei de Dambovita" si de "alba -neagra". "Eu sper sa nu le mai foloseasca (aceste declaratii, nr)", a mai adaugat premierul.

De asemenea, Ponta a tinut sa precizeze ca va merge la Bruxelles sa vorbeasca despre Guvern, nu despre "problemele presedintelui". "Sa faca bine, domnul presedinte, sa vorbeasca despre atributiile sale, nu despre Guvern, ca sa nu mai avem probleme de coabitare, ca sa zic asa", a mai spus Ponta.

Crin Antonescu: Romania nu are presedinte, are un fel de guvernator care coabiteaza cu Zegrean ... Crin Antonescu: USL a votat impartirea colegiilor parlamentare, putem vorbi de "Tratatul de la Murighiol"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x