Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Victor Ponta, interviu pentru Reuters: "Romania continua sa fie cea mai vulnerabila tara din UE"

Victor Ponta este de parere ca Romania ramane in continuare una dintre cele mai vulnerabile tari din UE. Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Reuters, liderul PSD le-a declarat ca in ciuda numeroaselor masuri de austeritate adoptate de Romania pentru a evita o criza economica fara precedent, romanii sunt in continuare afectati.


"Potrivit ultimelor sondaje, partidul care se afla la guvernare are sub 15% de voturi, iar opozitia are in jur de 60%. Diferenta foarte mare arata ca populatia nu este neaparat indragostita de opozitie, dar crede ca opozitia si o schimbare sunt necesare pentru viitor", a declarat liderul PSD, potrivit Antena3.

De asemenea, Ponta le-a impartasit jurnalistilor Reuters care ar fi solutia lui pentru iesirea tarii din situatia in care se afla.

„Cred ca in primul rand, ar trebui sa schimbam abordarea politicienilor in ceea ce priveste cheltuielile bugetare si trebuie sa luam niste masuri bune, cerute de mediul afacerilor, precum scaderea taxelor pe piata muncii. Acest lucru ne-ar putea ajuta sa ne descurcam ceva mai bine si sa oferim poporului o perspectiva in ceea ce priveste viitorul", sustine liderul PSD.

Victor Ponta nu a ezitat sa spuna ca este de acord cu alegerile anticipate, chiar daca asta ar insemna numirea temporara la conducere a unor tehnocrati.

foto: Intact Images

Recomandari