Antena Căutare

Victor Ponta: "Looser-ul sa mearga la Cotroceni"

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca, in urma votului la referendumul de duminica, din punct de vedere politic, Traian Basescu nu mai are legitimitate, in conditiile in care 8 milioane de romani au votat pentru demiterea acestuia.

"Practic, Basescu nu mai reprezinta mare lucru. (...) Pentru poporul roman, Traian Basescu a incetat sa mai fie un lider (...) Basescu, politic, e demis, nu mai exista. Basescu traieste in lumea lui, are o singura obsesie, sa-si ia inapoi avantajele, vila si masina", a declarat Victor Ponta, luni dimineata, dupa rezultatele BEC de la ora 10.00, adaugand ca este foarte multumit ca s-a votat corect la referendum.

"Ce poate face USL? Exista o ruptura totala intre Basescu si romani. Ne vom face datoria fata de romani, vom castiga alegerile din toamna. Vom incerca sa diminuam prejudiciile (...) Toate declaratiile iresponsabile ale lui Base au avut rezultate negative", a mai spus Ponta, subliniind ca "nu organizam un nou referendum. Nu ma intrebati pe mine ce face Parlamentul, dar nu cred ca o mai luam de la capat".

In ceea ce priveste promisiunea presedintelui interimar Crin Antonescu privind iesirea din politica daca referendumul va fi invalidat, Ponta a declarat: "Cum sa demisionezi cand castigi cu 85%? Cum sa demisioneze castigatorul si looser-ul sa mearga la Cotroceni? (...) Legenda lui Basescu castigatorul, cel iubit de popor, a murit ieri".

Promisiune de referendum: Asfaltarea strazilor, in functie de participarea la vot... Ion Iliescu: "Presedintele Basescu nu mai poate ramane in functie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x