Antena Căutare

Victor Ponta: "Ma consult mereu cu presedintele Basescu la telefon, nu incepem nu stiu ce conflict"

Victor Ponta a declarat ca discuta cu presedintele prin intermediul telefonului despre "orice fel de lucru institutional". Premierul desemnat le-a spus jurnalistilor ca nu vrea ca media sa creada ca incepe "nu stiu ce conflict", relateaza Mediafax.

Victor Ponta a precizat, raspunzand unor intrebari, ca "probabil ca domnul Georgescu (Florin Georgescu, ministrul desemnat al Finantelor - n.r.) il va informa si pe seful statului" in legatura cu discutiile cu delegatia FMI.


Premierul desemnat a mentionat ca, de altfel, scrisoarea de intentie catre FMI se semneaza de catre guvernatorul BNR si de catre ministrul Finantelor.

Intrebat daca de la momentul desemnarii sale ca premier s-a mai intalnit cu Traian Basescu, Victor Ponta a raspuns negativ. "Vorbesc cu presedintele tarii la telefon pentru orice fel de lucru institutional. Nu vreau sa credeti ca incepem nu stiu ce conflict", a tinut sa precizeze Ponta.

foto: Intact Images

Mircea Diaconu s-a razgandit: "Imi mentin recursul la ANI si nu ma retrag din Senat!"... Suceava: PNL a gasit sute de morti pe listele electorale permanente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x