Antena Căutare

Victor Ponta: "Mi-as fi dorit ca si Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia"

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Slatina, ca si-ar fi dorit ca la Oltchim Ramnicu Valcea sa fi investit o firma ruseasca, informeaza Mediafax. Premierul, impreuna cu ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, si ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu, a participat la aniversarea a zece ani de cand compania TMK Artrom, producatoare de tevi de otel, a fost preluata de grupul rusesc TMK.

Victor Ponta a declarat ca este bucuros de investitiile pe care compania ruseasca le-a facut la Slatina, precizand ca si-ar fi dorit un asemenea angajament si in cazul Oltchim. Totodata, premierul i-aa indemnat pe presedintii companiei rusesti sa continue investitiile in Romania.

"O spun aici intr-un moment destul de special. Mi-as fi dorit, domnule ambasador, ca si Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia. Nu s-a putut de data aceasta, ma gandesc in primul rand, asa cum ma gandesc si aici, la Slatina, la siguranta locurilor de munca, pentru cei de acolo, si la semnalul pozitiv pentru economia Romaniei, care are nevoie de semnale pozitive, si mai putin de spectacole mediatice care nu tin nici de foame, nici de frig, si nici nu ne-ajuta sa mergem mai departe. Ne dorim, la fel ca si dumneavoastra, trei lucruri de la TMK Artrom: salarii pentru angajati, profit pentru dumneavoastra si taxe la bugetul statului", a declarat premierul, sambata, la Slatina.

Vineri, 21 septembrie, Dan Diaconescu a castigat pachetul majoritar de actiuni la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret.

Vezi si... Dan Diaconescu si-a adjudecat Oltchim Ramnicu Valcea

foto: Intact Images

Mihai Razvan Ungureanu, despre candidatura la parlamentare: “Inima mea spune Iasi, argumente politice ma indeamna spre B... Gabriela Firea s-a inscris in PSD ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x