Victor Ponta neaga sponsorizarile de la Gold Corporation si ii cere lui Basescu sa vina cu probe

Dupa ce presedintele Traian Basescu i-a sugerat lui Victor Ponta sa verifice daca nu cumva a primit sponsorizari de la compania Gabriel Resources care vrea sa exploateze la Rosia Montana, ieri liderul PSD a cerut ca presedintele sa probeze aceste acuzatii, in caz contrar PSD rezervandu-si dreptul de a apela la justitie pentru repararea daunelor de imagine.

Intr-o scrisoare deschisa transmisa ieri sefului statului, Victor Ponta precizeaza ca a verificat contabilitatea partidului si a constatat ca nu exista inregistrata nici o sponsorizare pe care compania Gold Corporation sa o fi acordat fostului candidat al PSD la Presedintia Romaniei, Mircea Geoana.

Inteleg din declaratiile dumneavoastra ca aveti cunostiinta de o finantare ilegala si, din acest motiv, va rog sa ne comunicati si noua aceste date. Nu doar in calitate de Presedinte, ci chiar de simplu cetatean, sunteti obligat de lege sa nu ascundeti asemenea indicii si sa le prezentati institutiilor competente pentru a stabili sanctiunile ce se impun", spune Ponta.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri