Antena Căutare

Victor Ponta neaga sponsorizarile de la Gold Corporation si ii cere lui Basescu sa vina cu probe

Dupa ce presedintele Traian Basescu i-a sugerat lui Victor Ponta sa verifice daca nu cumva a primit sponsorizari de la compania Gabriel Resources care vrea sa exploateze la Rosia Montana, ieri liderul PSD a cerut ca presedintele sa probeze aceste acuzatii, in caz contrar PSD rezervandu-si dreptul de a apela la justitie pentru repararea daunelor de imagine.

Intr-o scrisoare deschisa transmisa ieri sefului statului, Victor Ponta precizeaza ca a verificat contabilitatea partidului si a constatat ca nu exista inregistrata nici o sponsorizare pe care compania Gold Corporation sa o fi acordat fostului candidat al PSD la Presedintia Romaniei, Mircea Geoana.

Inteleg din declaratiile dumneavoastra ca aveti cunostiinta de o finantare ilegala si, din acest motiv, va rog sa ne comunicati si noua aceste date. Nu doar in calitate de Presedinte, ci chiar de simplu cetatean, sunteti obligat de lege sa nu ascundeti asemenea indicii si sa le prezentati institutiilor competente pentru a stabili sanctiunile ce se impun", spune Ponta.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Udrea: PDL-ul ar putea renunta la portocaliu pentru alegerile viitoare... Elena Udrea: "PDL ar putea adopta culoarea verde in campanie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x