Antena Căutare

Victor Ponta: "Nu aveam nicio sansa sa-l suspendam pe Basescu, cu Geoana in fruntea Senatului"

Sansele PSD-ului de a-l suspenda pe presedintele Basescu erau zero, cu Mircea Geoana, presedinte al Senatului. Declaratia a fost facuta de seful PSD, Victor Ponta, miercuri seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

"Cu Mircea Geoana in functie (presedinte al Senatului - n.r.), sansele noastre sa-l suspendam pe presedintele Traian Basescu erau zero. (...) In procesul de suspendare a presedintelui, nu puteam sa pornim cu un om in care nu avem incredere",


Seful PSD a motivat aceasta afirmatie prin faptul ca "Mircea Geoana joaca dublu", facand referire aici la motivele pentru care social-democratii au solicitat excluderea lui din partid, dar si "alte dovezi".

"Eram convins ca Mircea Geoana joaca dublu. S-au acumulat niste lucruri in timp, sa nu credeti ca ne-am trezit noi, peste noapte, toti membri PSD, ca vrem sa-l dam afara pe Geoana", a spus Victor Ponta, copresedinte al USL.

Victor Ponta: "Geoana nu poate accepta ideea ca la sefia Senatului sa fie altcineva in afara de el"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, prin telefon, si in emisiunea "100 minute" ca Mircea Geoana nu poate accepta ideea ca altcineva sa fie presedinte al Senatului, in locul sau.

"Geoana nu accepta ideea ca poate sa fie altcineva presedinte la Senat in afara de el, ori si USL-ul si Romania nu se reduc doar la el", a declarat seful PSD, Victor Ponta, miercuri, la la Antena 3.

Declaratia lui Ponta vine dupa ce plenul Senatului a votat, miercuri, revocarea lui Mircea Geoana din functia de sef al acestui for legislativ. Cu numai o zi in urma, Geoana a fost exclus si din PSD.

"Cred ca lucrurile au durat prea mult. Decizia de aseara (excluderea lui Geoana din PSD - n.r.) si cea de azi (revocarea lui Geoana din functia de sef al Senatului - n.r.) sunt doua decizii dureroase, dar necesare pentru PSD si USL. Cred ca epitetele, expresiile si acuzatiile pe care domnul Geoana le-a folosit la adresa tuturor celor din PSD sunt nedrepte si nepotrivite, pentru ca noi am muncit ca domnia sa sa candideze ca presedinte al Romaniei", a mai precizat Victor Ponta.

UPDATE! Ion Iliescu se simte bine si a fost externat din Spitalul Elias... VIDEO! Interviu cu Mircea Geoana: "Zilele lui Iliescu in PSD sunt numarate. Ponta il ameninta!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x