Antena Căutare

Victor Ponta: Nu renuntam la punctul patru, demiterea Robertei Anastase!

Victor Ponta este categoric in ceea ce priveste una dintre conditiile pe care USL-ul le-a pus pentru revenirea in Parlament. Desi premierul MRU a spus ca poate rezolva celelalte 3 puncte Ponta sustine ca niciun parlamentar al PSD, PNL sau PC nu va mai merge in Parlament atat timp cat Roberta Anastase va mai conduce Camera Deputatilor.

"I-am spus premierului ca nu renuntam la cele patru conditii pe care le-am pus. Acceptam sa ne intalnim cu membrii Coalitiei, dar nu renuntam la punctul patru, demiterea Robertei Anastase. Domnul Ungureanu ne-a spus ca trei dintre ele le poate rezolva, dar in ceea ce priveste demiterea Robertei Anastase nu poate sa ne ajute. Noi nu renuntam la acest punct", a spus Ponta.

In cadrul conferintei despre protestul parlamentar Ponta a atras atentia si asupra societatilor de stat, care sunt in continuare politizate.

"S-a promis management nepolitic al societatilor de stat, in special cele din energie. Astazi, acesta este inca politic, cu cateva luni inainte de alegeri, si practic Hidroelcetrica, Turceni, Rovinari, Romgaz lucreaza si produc profit pt PDL, UNPR si UDMR. [...] Vreau sa cred ca scopul instalarii acestui Guvern nu este acela de a da si ultimele resurse", a mai declarat liderul PSD.

Foto: Intact Images

Antonescu, despre telefonul dat de Ungureanu lui Ponta: "Diversiune destul de ieftina"... VIDEO! Premierul il face pe Badea sa sufere: Nu vrea sa-l demita pe Duta de la CNAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x