Antena Căutare

Victor Ponta: "Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei"

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca participarea lui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa USL nu va demara o noua procedura de suspendare.

Victor Ponta a precizat ca participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este un motiv de suspendare, insa "este un motiv ca pe viitor sa avem presedinti care-si respecta atributiile constitutionale", anunta Mediafax.

"Participarea de maine a domnului Basescu la o manifestare a unui partid politic este in afara Constitutiei. Dar sa-l suspendam pentru asta?", a spus Victor Ponta.

De asemenea, Ponta a criticat-o pe Anca Boagiu, care declarase anterior ca daca premierul Victor Ponta are dreptul sa participe la mitinguri politice, atunci presedintele Traian Basescu poate participa la Congresul PPE.

"Spre exemplu, doamna Boagiu, nu ma indoiesc de inteligenta domniei sale, ma indoiesc totusi de partea de onestitate cand face o comparatie intre presedinte, despre care se scrie in Constitutie ca nu e membru al niciunui partid si primul-ministru, care de obicei e seful partidului respectiv. Cred ca si domnul Boc, cel putin oficial era seful PDL-ului cand era prim ministru", a spus Ponta.


Bucurestiul, gazda Congresului Popularilor Europeni. Vezi cum s-au pregatit politicienii!... Vasile Blaga a vorbit la Congresul PPE despre “lunga vara anti-democratica din Romania”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x