Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Victor Ponta: "Partidul fanariot PDL a furat la guvernare si crede ca cineva din afara il repune la putere"

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca PDL este un partid "fanariot" care a furat si crede ca va fi repus la putere de "cineva din afara".

Afirmatiile au fost facute de Ponta la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. El a mai precizat ca actuala guvernare nu trebuie sa fie suparata ca este parata la Bruxelles si Strasbourg de PDL.

"Fac un apel la dumneavoastra si la toti oamenii din aceasta tara care stiu cat de mult este de munca, sa nu fiti prea suparati ca, in timp ce noi muncim si incercam sa rezolvam problemele tarii, altii ne parasc pe la Bruxelles sau pe la Strasbourg. Este vorba de un partid fanariot, PDL, care cat au putut sa stea sa fure, sa distruga, au fost fericiti, iar cand cineva i-a indepartat de la canalele banilor publici, se duc si parasc pe afara, facand un foarte rau Romaniei in ansamblu si crezand ca cineva din afara o sa-i puna inapoi la furat aici si l-a distrus", a declarat Victor Ponta.

"Sunt foarte dezamagit de acest gen de, repet, apucaturi fanariote, dar cu atat mai mult cred ca nu trebuie sa acordam foarta multa atentie celor de la PDL. Asta au stiut sa faca, pentru asta oamenii i-au gonit de la guvernare si pentru asta ii vor sanctiona in continuare. Este important ceea ce facem noi aici, reparand din lucrurile rele facute de fanariotii de la PDL, astupand gaurile pe care ei ni le-au lasat, scotand cat mai multi din oamenii prin care ei au drenat bani publici", a mai precizat Ponta.

Recomandari