Antena Căutare

Victor Ponta: "PDL a vrut sa ascunda fraudele din ultimii ani si Dan Diaconescu sa castige capital politic"

Victor Ponta a declarat luni ca PDL pregatesc o alianta cu partidul lui Dan Diaconescu si a incercat sa incurce lucrurile la Oltchim. El a mai precizat ca interesul lor a fost de a ascunde fraudele, iar Diaconescu de a castiga capital politic, anunta Mediafax.

"E un dublu interes: acela al PDL de a ascunde fraudele din ultimii ani si al domnului Diaconescu eventual de a castiga un pic de capital politic. E clar ca domnul Diaconescu spera sa nu ajunga la acest moment. Iata, a ajuns", a spus Ponta.

El a precizat ca are informatii "clare" ca Adriean Videanu si Dan Diaconescu se afla "in spatele" a ceea ce s-a intamplat cu procesul de privatizare a Oltchim, dar a aratat ca nu poate "dezvolta" pe acest subiect.

"Interesul a fost de a nu veni un alt investitor care sa caute in trecut ce s-a intamplat cu banii si ce s-a intamplat cu toate contractele. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL - Videanu e doar hotul hotilor, este cel mai cunoscut dintre ei, dar mai sunt si altii - de a pregati alianta cu domnul Diaconescu si impreuna de a incerca sa incurce lucrurile la Oltchim. Cred ca mai mult s-au incurcat pe ei, de data asta", a mai precizat Ponta.

FOTO: Intact Images

Dan Diaconescu a plecat in Germania, la Munchen... Senatul a adoptat OG privind introducerea platii TVA la incasare incepand cu 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x