Antena Căutare

Victor Ponta solicita premierului suspendarea imediata a Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii

Victor Ponta cere public suspendarea Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii, care apartine de Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, si care, conform liderului PSD, "risipeste banii publici inspre clientela politica".

"Cer premierului Ungureanu sa suspende PNDI - 280 milioane de euro pot fi redirectionati in programe de creare de locuri de munca! In principiu, prioritizarea proiectelor publice este o masura sustinuta si de USL in programele sale. Problema este insa ca nu poti sa enunti credibil o asemenea intentie in timp ce derulezi in continuare un program prin care se risipesc banii publici inspre clientela politica", a spus Victor Ponta.

Conform co-presedintelui USL, masura ar fi una concreta, in conditiile in care programul a fost dur criticat atat de reprezentantii FMI, cat si cei ai Comisiei Europene.

Foto:Intact Images

Coalitia de guvernamant a semnat protocul de sustinere a Tratatului fiscal UE... Victor Ponta, din studiourile CNN: "Interlocutorii nostri din SUA cred ca opozitia va castiga viitoarele alegeri&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x