Antena Căutare

Victor Ponta: Solutia democratica o reprezinta intoarcerea la oameni

Presedintele PSD, Victor Ponta s-a intalnit marti, la Strasbourg, cu Martin Schultz, noul presedintel al Parlamentului European si liderul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din PE, Guy Verhofstadt, liderul grupului liberal din Parlamentul European, si cu liderul grupului verzilor.

"Toata lumea in PE auzise de ce se intampla in Romania, desi ministrul roman de Externe nu trimis la PE sau la CE nici un fel de informare. Ar fi fost normal sa spuna cam ce se intampla in romania", a declarat Ponta, intr-o interventie in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena3.

De asemenea, liderul PSD a afirmat ca "domnul Schulz, precum si liderii celor trei grupuri parlamentare, mi-au confirmat prezenta lor in Romania. in perioada urmatoare, pentru a face un raport in asa fel incat, in februarie, rezolutia PE privind incalcarile standardelor europene de democratie in Ungaria si in Romania sa fie adoptata si, practic, sa sanctioneze ceea ce Guvernul de la Bucuresti a comis in ultima perioada: ocolirea rolului Parlamentului, amanarea alegerilor, controlul politic asupra televiziunii de stat si toate celelalte lucruri".

"Solutia democratica o reprez intoarcerea la oameni", a subliniat Ponta, adaugand ca "mergem maine la intalnirea cu PDL nu pentru ca avem vreo admiratie sau vreo dragoste, ci pentru ca ne dorim o tranzitie pasnica spre un alt regim politic".

Foto: Intactimages

Emil Boc: Nu putem promite bani sau demisia Guvernului... Ion Iliescu: Arafat a fost scanteia revoltei, asa cum Tokes a fost pretextul Revolutiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x