Antena Căutare

Victor Ponta: “Traficul low-cost a fost mutat deoarece fostul premier avea casa pe pista”

Victor Ponta a declarat ca traficul aerian low-cost de la Baneasa a fost mutat la Aeroportul Henri Coanda - Otopeni deoarece fostul prim-ministru avea ”casa pe pista”, scrie Mediafax. Prezent la inaugurarea noului terminal pentru plecari al Aeroportului Henri Coanda, premierul a discutat cu directorul aeroportului si s-a interesat de volumul actual al traficului aerian.

"Era jale de cand ati mutat low-costurile. Pentru ca avea primul-ministru casa pe pista, s-au mutat toate low-costurile aici si acuma toata lumea se inghesuia. Sa nu-si mai faca niciun oficial casa in cazurile astea, va rog, ca nu mai putem sa-l mutam si pe asta", i-a spus Ponta directorului aeroportului. Presa a relatat anterior ca Mihai Razvan Ungureanu locuieste in cartierul Henri Coanda, chiar in apropierea uneia dintre pistele Aeroportului Baneasa.

"La inceputul acestui an, cand Aeroportul Baneasa s-a inchis pentru cursele de pasageri si pentru companiile care s-au mutat aici, de fiecare data cand veneam la aeroport ma ingrozeam de aglomeratie, de cozi, de pana la urma de nervozitatea pasagerilor. Sper ca de astazi aeroportul de aici din Bucuresti sa inceapa cu adevarat sa fie un aeroport european. Imi doresc in acelasi timp sa vad cat mai multe locuri in care Romania are aeroporturi care indeplinesc criteriile Schengen si indeplinesc standardele europene, fie ca e vorba de Cluj, de Timisoara, dar imi doresc la fel de mult sa vad la Iasi un asemenea aeroport sau la Craiova", a spus Victor Ponta.

Sursa: Antena3.ro

Ponta vrea sa schimbe structura Guvernului, dupa alegerile din decembrie... Videanu va fi desemnat premier, daca Alianta Romania Dreapta va castiga alegerile parlamentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x