Antena Căutare

Victor Ponta: "UDMR a obosit la guvernare si trebuie sa treaca in Opozitie"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Galati, ca este important ca USL sa obtina peste 50% la alegerile parlamentare de anul viitor pentru ca nu doreste sa intre la guvernare alaturi de UDMR.

"Noi am luat in calcul un singur lucru: este important sa avem peste 50% din mandatele din Parlament deoarece nu dorim sa mai guvernam cu UDMR-ul. Ceea ce e important e ca USL-ul sa nu mai guverneze cu UDMR-ul si UDMR-ul sa mearga in Opozitie", a afirmat Ponta, care a precizat ca nu este "antimaghiar sau sovin", insa UDMR trebuie sa ajunga in Opozitie.

"Eu nu sunt antimaghiar sau un sovin, Doamne fereste, vorbesc de UDMR ca partid, UDMR-ul dupa atatia ani la guvernare a obosit, si-au facut toate obiectivele si le-au indeplinit si trebuie sa mearga in Opozitie si de aceea este important sa avem 50% pentru ca de exemplu cu domnul Dan Diaconescu banuiesc ca doar domnul Basescu poate sa guverneze, eu nu am luat in calcul asa ceva", a spus liderul PSD.

Ponta a facut aceste declaratii, dupa ce a fost intrebat daca el si liderul PNL, Crin Antonescu, si-ar putea da demisia din fruntea partidelor pe care le conduc in cazul unui esec la alegerile de anul viitor.

"Este o decizie politica importanta, soarta mea si a lui Antonescu, dati-mi voie, vorba lui Basescu - nu suntem asa de importanti. Bineinteles ca daca partidele noastre nu merg bine punem alti lideri, putem sa ne dam demisia si inainte daca asa este bine", a mai spus Ponta.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Patriciu, invins iar de Traian Basescu. Presedintele nu l-a calomniat pe afacerist... Videanu ar putea fi candidatul PDL la Primaria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x