Antena Căutare

Videanu sustine ca firmele la care este actionar nu au facut afaceri cu Primaria Capitalei

Fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, sustine ca in perioada mandatului sau, dar si a lui Sorin Oprescu, companiile la care el este actionar nu au avut relatii comerciale cu nicio institutie din subordinea Primariei Capitalei sau a Consiliului General, prin urmare nici cu Administratia Strazilor. Potrivit lui Videanu, companiile unde el detine actiuni isi desfasoara activitatea in mod legal si transparent.



Fostul edil se considera victima unei campanii murdare, chiar acum cand urmeaza sa se inaugureze stadionul National, proiect care, ca si Pasajul Basarab, s-a construit asa cum am decis el, alaturi de echipa de specialisti cu care a lucrat. Videanu spune ca "Numai cine NU are rezultate, NU este tinta atacurilor insinuoase ale unor trusturi media."

In calitate de Primar General al Capitalei, Adriean Videanu sustine ca a construit pentru bucuresteni, printre altele, Pasajul Basarab, Pasajul Obor, Soseaua Colentina-Mosilor-Sfantu Gheorghe, Soseaua Rahova-Piata Unirii, Soseaua Oltenitei, Soseaua Giurgiului, Soseaua Stefan cel Mare-Mihai Bravu si Stadionul National.



Citeste si Antena3

Foto:Intact Images

Un partid din Noua Zeelanda a promis legalizarea canabisului... Fost director la Turceni: Contractele cu Sova au fost benefice pentru ambele parti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x