Antena Căutare

Videanu va fi desemnat premier, daca Alianta Romania Dreapta va castiga alegerile parlamentare

Adrian Videanu ar putea fi desemnat premier al Romaniei, daca Alianta Romania Dreapta (ARD) va castiga alegerile parlamentare de luna viitoare.  Videanu ar avea un cabinet format din 16 ministere, spune presedintele PDL, Vasile Blaga. ARD spune ca va putea creste salariul minim pe economie la 1.000 de lei in 2015, iar cota unica de impozitare va fi redusa la 12%.

Videanu va fi desemnat premier, daca Alianta Romania Dreapta va castiga alegerile parlamentare
| intact images

"Adrian Videanu poate fi una dintre propunerile noastre, nu ne-am decis. Nu vindem pielea ursului din padure. Ne-am propus un scor care sa ne permita sa fim la guvernare", a spus presedintele PDL, Vasile Blaga. Desemnarea prim-ministrului este apanajul presedintelui. Presedintii de partide pot face propuneri.

Zgarciti cu detaliile politice, democrat-liberalii si partenerii lor de alianta au fost insa darnici la promisiuni in prag de campanie electorala. Reducerea cotei unice la 12% incepand cu anul viitor este principalul punct din programul de guvernare lansat de ARD. O alta propunere aflata in analiza celor de la ARD este introducerea unei cote unice la contributiile sociale, una pentru angajator, o alta pentru salariat.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adrian Videanu, a fost desemnat sef al campaniei electorale a ARD pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtatorul de cuvant al campaniei. Alianta Romania Dreapta (ARD) si-a lansat luni cei 452 de candidatii pentru alegerile din 9 decembrie.

Sursa: Antena3.ro

Victor Ponta: “Traficul low-cost a fost mutat deoarece fostul premier avea casa pe pista”... Raed Arafat a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x