Antena Căutare

VIDEO! Adrian Nastase - salvat cu forta de la moarte!

Adrian Nastase a aflat ca drumul sau catre puscarie ar putea deveni mai lung. Medicii de la Floreasca au cerut ajutorul unei comisii de la IML pentru a analiza daca fostul premier poate fi transferat la un spital penitenciar. Intre timp, politistii veniti sa-l aresteze au marturisit ca a existat o lupta in casa din Zambaccian. Ofiterul care i-a salvat viata a fost ranit si l-a incatusat pe fostul premier. Pana si medicii au fost nevoiti sa-l lege de targa pe Nastase, inainte de a-l urca in ambulanta.

Impuscat in gat si legat de targa, Adrian Nastase isi mai putea misca liber doar ochii in momentul in care a intrat in ambulanta. A fost salvat cu forta de la moarte.

Inainte ca ofiterul sa devieze miraculos traiectoria criminala a glontului, a existat o adevarata lupta intre el si fostul premier. A iesit apoi patat de sange pe maini si pe tricou. Nu era doar sangele lui Nastase. Ci si al lui.

Se mai vorbeste si despre o incercare a fostului premier de a-l musca pe politist, fapt infirmat de autoritati. Cert este ca Nastase a fost incatusat, in asteptarea ambulantei. Dupa ce medicii i-au acordat primul ajutor, l-au legat cu chingi de targa. Ca pe un pacient imprevizibil si periculos. Pe drum l-au dezlegat, dar fostul premier era urmarit indeaproape de un politist care s-a urcat in ambulanta.

Si n-a scapat de ofiteri nici in salon - il pazesc fara incetare inca de joi dimineata. In timp ce un politist citeste ziarul linistit la cativa metri de usa salonului, colegul sau ii masoara din ochi pe toti cei care intra si ies din Sectia de Terapie Intensiva. L-a oprit chiar si pe Andrei Nastase, cu care a negociat conditiile de vizita.

Astazi, s-a luat in discutie transferul lui Adrian Nastase la un spital penitenciar. Medicii de la Floreasca au solicitat o comisie de la IML, iar o decizie ar putea fi luata chiar maine de judecatori. Un eventual transfer ar fi echivalent cu inceperea regimului de detentie. Iar avocatii nu cred ca Nastase este pregatit pentru asta.

"Ranile fizice se vindeca mai greu sau mai usor, insa cele sufletesti se vindeca extraordinar de greu", a spus Lucian Bolcas, avocatul fostului premier. Pentru astfel de rani, Adrian Nastase este consiliat psihologic in fiecare zi.

VIDEO! Puiu Hasotti a depus juramantul ca Ministru al Culturii... Unsprezece deputati si-au anuntat demisia in Parlament. Afla de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x