Antena Căutare

VIDEO! Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat in bratele lui Boc

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat la receptia dedicata Zilei Nationale a Frantei. Ambasadorul, in varsta de 59 de ani, si-a revenit dupa cateva minute.

Potrivit corespondentului Antena 3, diplomatul si-a pierdut cunostinta in timp ce sustinea un discurs. Premierul Emil Boc, aflat in apropierea ambasadorului, l-a spijinit pe acesta si l-a ajutat sa se ridice.

Ambasadorul a lesinat dupa ce a rostit un cuvant de introducere la receptia oferita la ambasada cu ocazia Zilei Frantei. Aflat la tribuna, Henri Paul s-a dezechilibrat, fiind prins in brate de premier, care statea langa el.

Langa diplomat se afla si Mircea Geoana, care a sarit, de asemenea, in ajutorul lui Henri Paul.

Diplomatul si-a revenit imediat, primind un pahar cu apa de la organizatori. Henri Paul a declarat ca incidentul s-a produs din cauza caldurii si ca "totul este bine".

Cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, ambasada Frantei la Bucuresti a organizat o receptie pentru oficialitatile romane, precum si pentru reprezentantii corpului diplomatic acreditat.

Henri Paul detine functia de ambasador al Frantei in Romania din anul 2007.

Nu este prima oara cand premierul Boc ofera sprijin unei persoane care lesina. In urma cu un an, Emil Boc a mers in judetul Suceava, unde inundatiile au provocat pagube insemnate.

In timp ce se afla in localitatea Patrauti, unei femei a carei casa a fost grav afectata de inundatii i s-a facut rau.

Emil Boc: "Nu am fost anuntat referitor la acuzatiile oficiale aduse ministrului Borbely“... UDMR s-a reunit la Cluj. Borbely, inaintea sedintei: Nu sunt implicat in dosarul de trafic de influenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x