Antena Căutare

VIDEO: Boc i-a luat microfonul unui reporter, acuzand presa de dezinformare

Intr-o interventie televizata, premierul Emil Boc a sugerat ca nu va renunta la obtinerea unui spatiu de emisie la TVR, pentru a putea informa corect populatia despre masurile guvernului. Apoi, a intrat in conflict cu presa, acuzand posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea TV ca dezinformeaza romanii. Pentru exemplificare, premierul a luat microfonul reporterului de la Realitatea, fara a avea insa acest drept.

Emil Boc a dat ca exemplu problema unui presupus al saselea post de secretar de stat la Ministerul Economiei si a sustinut ca Realitatea TV nu a permis purtatorului de cuvant al Guvernului sa dezminta in direct aceasta informatie.

"Purtatorul de cuvant al guvernului trebuia sa corecteze dezinformarile proferate de Realitatea si Antena 3, dezinformari care se repeta in fiecare zi, de foarte multe ori intoxica romanii cu lucruri neadevarate care nu au nici un fel de fundamentare in Guvern, iar primul-ministru are obligatia sa vina, iar ei au crezut ca pe postul de televiziune am obligatia sa vin atunci cand mi se da voie, sa spun lucrurilor pe nume", a incercat sa explice Boc, in timp ce a apucat un microfon al unui reporter.

Gestul i-a fost imputat de catre jurnalisti, care l-au atentionat ca presa ii da microfoanele si ca nu are nici un drept sa puna mana pe unul din ele.

Raportul Curtii de Conturi in cazul Udrea: niciun prejudiciu, doar abateri in achizitii... PNL propune constituirea unei comisii de ancheta a donatiilor electorale primite de partide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x