Antena Căutare

VIDEO! Cum incearca PDL sa cumpere voturi in sectorul 3 al Capitalei: Inmormantari ieftine si gratuitati, pentru semnatarii unei adeziuni

In sectorul 3 al capitalei, PDL racoleaza membri de partid pe banda rulanta, contra unei sacose de cumparaturi, a medicamentelor cu reducere sau a unei... inmormantari ieftine. Deputatul PDL Cristian Petrescu a lansat un program cu gratuitati si reduceri de pret, pentru bucurestenii din colegiul sau. Cu o conditie: semnarea unei adeziuni la PDL sector 3.

Pentru a beneficia de pomenile electorale ale programului lansat de deputatul PDL, Cristian Petrescu, trebuie sa locuiesti in sectorul 3. Mai exact, in colegiul 12, unde el a fost ales.

Tehnica de racolare a oamenilor si de semnare a adeziunii se face in pasi marunti, dar siguri. Cel mai ofertant lucru este "Casa de comenzi". Iti faci lista de cumparaturi, dai un telefon la un numar de pe pagina de Internet a deputatului si un domn ti le aduce la usa.

Ca sa folosesti, de exemplu, serviciul de asistenta medicala gratuita si reducerile la medicamente trebuie sa pui mana din nou pe telefon, iar de data asta auzi transant in difuzor, ADEZIUNE! Trebuie sa devii membrul comunitatii PDL.

Iar pentru adeziune trebuie mers la sediul central al PDL din sectorul trei, unde are cabinetul de parlamentar si Deputatul Cristian Petrescu.

Pe acelasi site tinerii sunt ajutati sa-si gaseaca un loc de munca. Insa nu toti. Daca nu ai buletin de Bucuresti, si mai important de sectorul 3, nu ai acces la ofertele de munca.

Doar odata cu semnarea adeziunii si primirea legitimatiei de membru al electoratului deputatului PDL, poti avea acces la toate serviciile firmelor incluse in programul de ajutorare. Trei dintre firme sunt de stat, Clujana, Service Ciclop, IOR SA, altele au contracte cu statul, Origami Consulting, Ronin Protect, Marcip COM SRL.

Sursa: Antena3

Crin Antonescu: Daca Guvernul isi asuma regionalizarea, parasim Parlamentul... Dosarul Sterling: Emil Boc a castigat procesul intentat de Calin Popescu Tariceanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x