Antena Căutare

VIDEO! Cum s-a schimbat relatia Basescu - popor intr-un an: Vezi discursurile din 2010 si 2011!

Daca in urma cu un an, manifestarile organizate cu ocazia Unirii Pricipatelor erau insotite de urale sau, cel putin, de liniste, lucrurile s-au schimbat radical anul acesta. Presedintele Basescu a fost nevoit sa-si sustina discursul in huiduielile si fluieraturile oamenilor nemultumiti de conditiile economice actuale. Si asta in conditiile in care discursurile din cei doi ani ale presedintelui au fost oarecum asemanatoare, indemnand la unitate si sacrificii.

Atrecut exact un an de cand Traian Basescu a sustinut un discurs cu ocazia Unirii Pricipatelor, alaturi de presedintele Senatului, Mircea Geoana. „Marcam 151 de ani de la unirea Moldovei cu Tara Romanesca. Si atunci, aveam nevoie de o Constitutie moderna care sa corespunda aspiratiilor romanilor de a avea un stat modern. Si atunci,ca si acum, aveam nevoie de o reforma a sistemului de educatie", spunea la acea vreme Traian Basescu.

Discursul lui Traian Basescu din 2010:


Singurele lucruri care i-au perturbat discursul de la acea vreme au fost, poate, cateva aplauze. Anul acesta insa, presedintele a fost huiduit si fluierat de multime. Inca de la primele cuvinte rostite, seful statului a fost huiduit de mai multi oameni adunati in Piata Unirii din Iasi. Acestia au fluierat si au scandat "Jos Basescu!" sau "Hotii!" pe tot parcursul cuvantarii.

Huiduieli si fluieraturi, la discursul din 2011:

Sursa: Antena3

Adriean Videanu: Aliantele preelectorale nu sunt benefice. Cred ca PDL va candida singur... Daniel Constantin: Alianta dintre PSD, PNL si PC este singura optiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x