Antena Căutare

VIDEO! Evacuare cu scandal la sediul PRM. CVT catre executorul judecatoresc: "Nu dai tu presa afara! Infractoarea dracului!"

Un nou scandal a izbucnit marti dimineata la sediul central al Partidului Romania Mare, in timp ce autoritatile incercau sa-i evacueze pe cei aflati in interiorul imobilului revendicat de fostul proprietar. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, impreuna cu mai multi membri si lideri ai formatiunii, s-au opus cu vehementa incercarii autoritatilor de a-i evacua. Este pentru a doua oara cand se intampla acest lucru in mai putin de doua luni.

UPDATE!


Corneliu Vadim Tudor a coborat din biroul sau pentru a-si ajuta fratele sa ajunga la ambulanta, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.

"Fratele meu, generalul Marcu Tudor, a fost luat cu salvarea si dus la spital cu probleme cardiace. A fost bruscat de niste tablagii de la militia lui Traian Basescu", a declarat liderul PRM intr-o interventie ulterioara la Antena 3.

"Nu stiu cum se simte. A avut mai demult probleme cardiace. Eu nu l-am chemat aici, am evitat sa-i spun, dar a vazut ce se intampla si a venit. La 71 de ani sa fi luat cu targa?", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.



"Arestati-ne pe toti! Va faceti pres la picioarele lui Basescu. E ilegal! Nu plecam!", a urlat Corneliu Vadim Tudor catre politistii care incercau sa puna in aplicare somatia.



Liderul PRM a continuat sa riposteze aruncand cu apa spre executorul judecatoresc Paula Daniela Somaldoc si numind-o "scroafa", "vita incaltata" sau "pitica dracului".

"Nu dai tu presa afara! (...) Cine aplica legile? Infractoarea dracului!", a spus europarlamentarul.



"M-arestati sau plecati, ca noi nu plecam. Sau sa vina Igas aici", a mai spus C.V. Tudor, aruncand apoi in aer documentele executorului judecatoresc.

Precedenta tentativa de evacuare a sediului central al PRM, revendicat de Nicolae Caranfil, a avut loc pe 26 noiembrie 2010. Reactia de atunci a liderilor partidului a fost una similara, Corneliu Vadim Tudor amenintandu-l pe executorul judecatoresc si acuzandu-l pe seful statului ca se afla in spatele acestui demers.

Corpul de control al ministrului Justitiei va verifica legalitatea procedurilor de evacuare a sediului PRM... Basescu lui Vreme: Sa termini informatizarea sistemului de plati, altfel iti iau cardul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x