Antena Căutare

VIDEO! Gabriel Oprea, cu elicopterul MApN la o sedinta de partid

Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a folosit un elicopter al armatei pentru a ajunge la o sedinta de partid. Gabriel Oprea a folosit elicopterul pentru a ajunge la sedinta UNPR de la Deva.

Tiberiu Fratila, reprezentant al MApN, a declarat in direct la Antena 3, ca ministrul a fost plecat cu acest elicopter al statului inca de ieri, a fost mai intai la o vizita la Galati, dupa care a plecat catre alte judete din tara, unde a vizitat mai multe unitati militare. „Toate aceste vizite au avut loc in interes de serviciu", a adaugat Fratila.

Tiberiu Fratila, reprezentant al MApN, a declarat in direct la Antena 3 ca ministrul Apararii s-a deplasat vineri la Galati, cu elicopterul, la o ceremonie pentru 653 de militari care au plecat in Afganistan.

Ministrul a participat la aceea ceremonie, dupa care a plecat catre alte unitati militare din Alba, Sebes, Sibiu si Deva. A fost in interes de serviciu. Este o practica frecventa a ministrului Apararii Gabriel Oprea. Nu este prima data cand foloseste elicopterul", a declarat Fratila.

Intrebat daca vizita sa are vreo legatura cu reuniunea liderilor UNPR, care avea loc la aceeasi ora, Fratila a aratat ca la locul aterizarii nu avea loc nicio reuniune de partid.

Ministrul Apararii Nationale are dreptul prin lege sa foloseasca mijloace de transport ale MApN in interes de serviciu. In afara de ministrul Apararii, domnul Gabriel Oprea este si parlamentar si om politic. A fost la Sebes, Alba, Sibiu, Galati si Deva in vizite de lucru", a conchis Fratila.

Iliescu, despre Geoana: Cand i-am spus "prostanac", am avut un fundament... Verestoy Attila, unul dintre cei mai bogati parlamentari din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x