Antena Căutare

VIDEO! Interviu cu Mircea Geoana: "Zilele lui Iliescu in PSD sunt numarate. Ponta il ameninta!"

Mircea Geoana a dat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 in care a vorbit despre oportunitatea pe care o reprezinta nou partid si despre o posibila candidatura la presedintie. Geoana este de parere ca electoratul are un mare dubiu.

"e convins ca actuala putere nu mai are resurse, este epuizata moral si politic, dar opozitia este incapabila sa vina cu o solutie reala(...) Ce ofera acesti oameni in afara de scandal? Toata ziua il injura pe Basescu",




"Am impresia ca oamenii gen Negoita si Sova vor sa ramana la conducere singuri , intr-un partid mic. Pentru ei este mia important sa ramana singuri intr-un partid, chiar daca partidul are esec electoral. Am senzatia ca aceasta este strategia lor de supravietuire. Ii da pe toti afara.Cred ca nici domnul Iliescu nu mai are multe zile in partid", a marturisit Geoana, miercuri, pentru Antena 3.



Mircea Geoana a anuntat, de asemenea, ca va contesta votul privind revocarea sa din functie la Curtea Constitutionala. Fostul presedinte al Senatului sustine ca motivele invocate de PSD sunt neconstitutionale, iar seful Camerei Superioare a Parlamentului poate fi schimbat doar in cazul unor incalcari grave ale Regulamentului sau Constitutiei.

Citeste si...
Mircea Geoana, OUT de la Senat! Interimatul, asigurat de PDL!

Geoana va ataca la Curtea Constitutionala revocarea sa de la sefia Senatului

Mircea Geoana: "Ion Iliescu este, pentru mine, un subiect inchis in catafalc si dus intr-o alta aripa a istoriei"

Victor Ponta: "Nu aveam nicio sansa sa-l suspendam pe Basescu, cu Geoana in fruntea Senatului"... Geoana va ataca la Curtea Constitutionala revocarea sa de la sefia Senatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x