Antena Căutare

VIDEO! Jeffrey Franks si Sorin Blejnar, filmati "in hora" la Busteni

Seful delegatiei FMI la Bucuresti, Jeffrey Franks, si presedintele Fiscului, Sorin Blejnar, au chefuit in weekend intr-o statiune de pe Valea Prahovei.

Reprezentantul Fondului Monetar International a petrecut cu Emanoil Savin, primarul PDL din Busteni chiar la local pe care acesta il detine in localitate.

Inregistrarea video a fost trimisa de un utilizator al Romania TV.

"Jeffrey Franks nu mai are credibilitate pentru ca nu mai poate reprezenta FMI-ul", a spus Barna Tanczos, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Franks isi incalca acest statut, petrecand noaptea cu cei care ar trebui sa-i controleze. E o complicitate, n-ai cum sa protesti lumea. Ce mint ei ziua se amesteca noaptea. Functionari internationali chefuind cu oameni de partid intr-o tara in care a fost trimis sa faca treaba?", s-a intrebat retoric si jurnalistul Radu Tudor.

"Domnului Franks i s-a dat nas. [...] Toate subiectele de astazi vor sa modifice agenda publica de la protestele din ultimele zile", a comentat si europarlamentarul Corina Cretu.

"Guvernul acesta a reusit sa prostitueze o relatie cu un fond international", a comentat si Niels Schnecker, analist si realizator Antena3.



Foto: Captura Libertatea

Dan Sova despre cresterea salariilor: Vreau sa le dea 40%, nu 5%, pentru ca e dreptul lor... Victor Ponta despre greva parlamentarilor Opozitiei: Voi dona indemnizatia catre SMURD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x