Antena Căutare

VIDEO! Mihail Dumitru, dupa remaniere: "Va trece mult timp pana vom reusi sa reformam statul"

Ministrul remaniat al Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat, joi, ca nu isi reproseaza nimic cu privire la modul in care a condus acest minister. Mihail Dumitru a tinut sa faca si cateva precizari referitoare la dificultatile pe care le-a intampinat in reformarea acestui sector.

"Consider ca din obiectivele cu care am venit am reusit sa realizam o mare parte. Am venit cu sperante mari, fara sa stiu ce resurse financiare avem sau ce solutii legale pentru a imbunatati situatia. (...) Am constatat ca situatia era mult mai dificila din punct de vedere legal si administrativ",


Ministrul proaspat remaniat sustine ca a facut multe "sacrificii personale importante pentru a ocupa aceasta functie". "Mi-am lasat casa , job-ul, traiul din Belgia. Am facut-o pentru ca am crezut ca am capacitatea si cunostintele pentru a schimba unele lucruri", a spus fostul ministru.

Articolul continuă după reclamă

Mihail Dumitru a mai declarat ca exista "foarte multa inertie in sistem" si a estimat ca "va trece mult timp pana vom reusi sa reformam statul".

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat, joi, ca a fost informat de catre premier ca se afla pe lista celor care vor pleca din Guvern, ministrul luandu-si cu aceasta ocazie ramas bun de la seful Executivului. Portofoliul ar putea fi preluat de catre Valeriu Tabara, Valeriu Steriu sau Adrian Radulescu.



Foto: Intactimages

Liderii PDL ar putea sa-i solicite demisia premierului Emil Boc... Interviu Dan Pavel - NU UMBLA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x