Antena Căutare

VIDEO! Mircea Geoana: "Este o decizie profund nedreapta. Adio, tovarasi!"

Mircea Geoana a fost exclus din PSD. Informatia a fost anuntata chiar de seful Senatului, care a afirmat ca "din pacate, acest partid, atata vreme cat e condus din umbra de domnii Iliescu si Nastase, nu are nicio sansa de reforma".





"Timp de 5 ani am condus acest partid si am crezut ca am putut aduce democratie in acest partid. Ponta a venit cu demisia pe masa, santajand partidul. Inteleg presiunile la care au fost supusi cei care au votat"

"Mai devreme sau mai tarziu, anul viitor, va avea loc un Congres care sa inlature aceasta echipa. Acest fenomen nu este unic la PSD. Suntemi ntr-un moment similar celui din Italia. Epuizat moral si mafiot"

"Primele acuzatii oficiale care mi s-au adus le-am inregistrat in aceasta seara, la ora 18.03. Iliescu este o piaza rea in acest moment. Acest om nu se poate transforma. Nu ma despart de partid"




VIDEO! Ion Iliescu: "A fost de o obraznicie fara seaman"/ Ponta: "Geoana ne poate fi aliat". Vezi re... Marian Vanghelie: "Nu voi vota pentru excluderea lui Mircea Geoana"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x