Antena Căutare

VIDEO! PDL-ul a trecut de la portocaliu la culoarea verde

Organizatia de Bucuresti a Elenei Udrea s-a dezlipit de eticheta portocalie si intra verde in batalia alegerilor.

Dupa ani intregi PDL a renuntat la portocaliu si a trecut la verde. Nou este si site-ul oficial al PDL Bucuresti. Nici urma de portocaliu. Totul e verde, desi multi s-ar fi gandit ca, daca PDL va renunta vreodata la portocaliu, o va face pentru violet. O culoare si pe gustul presedintelui Traian Basescu.

Pe asta se bazeaza si candidatii PDL. Mai ales ca indicatiile terapeutice ale acestei culori nu sunt deloc de neglijat. Verdele te scapa de dureri de cap, insomnie si nevralgie. Asa ca daca spiritele se incing prea tare in cursa electorala, candidatii se pot calma doar privind afisele PDL. Se spune ca verdele iti da o stare de liniste, bunadispozitie, relaxare si calm.

PDL Bucuresti intra in campania electorala pentru sectoarele bucurestilor cu o garnitura noua de patru candidati si 2 primari in functie.



Legea obligativitatii electorale, adoptata tacit de senatori: Cine nu voteaza plateste 1.000 de lei... Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR vor fi in sala la motiunea de cenzura a opozitiei, dar nu vor vota...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x