Antena Căutare

VIDEO! Ponta: "Alegerile de azi, un moment istoric. USL a scos PDL din Bucuresti"

Alegerile locale de astazi au reprezentat un moment istoric, avand in vedere ca USL a scos PDL-ul din Bucuresti, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al USL, duminica seara, dupa publicarea exit-poll-urilor.

"Impreuna, USL am scos PDL din Bucuresti si e un moment istoric", a declarat Ponta.

Totodata, premierul Victor Ponta a aratat ca rezultatul alegerilor locale este prima legitimare prin vot a USL.

"Este prima legitimare prin vot a USL si a guvernului pe care eu il conduc. Azi se legitimeaza prin vot o majoritate clara a romanilor care isi pun increderea in USL", a adaugat Ponta.

Potrivit premierului, rezultatele dovedesc foarte clar ca USL, in timp, indiferent de contestari sau atacuri, s-a dovedit ca este o alianţa politica in care romanii isi pun cea mai mare incredere.

"USL e alianţa politica in care romanii isi pun cea mai mare incredere si chiar pe cea de a fi condusi", a adaugat premierul.

Nu in ultimul rand, seful social-democraţilor s-a aratat prudent si a spus ca nu se bucura nimeni si nu se culca nimeni pana nu va avea rezultatele finale.

Presedintele Basescu le cere romanilor sa mearga la vot... Exit-poll : USL castiga 5 sectoare ale Capitalei. Ontanu ramane la Sectorul 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x