Antena Căutare

VIDEO! Pregatiri pentru oaspetii NATO: Cum s-au cheltuit 5 milioane de euro

Senatorii si deputatii sunt pregatiti de oaspeti, de cei de la marea Adunare NATO. Si cum sa nu fie, 5 milioane de euro au investit pentru asta. Au renovat baile, au pus aparate de aer conditionat, sisteme de sonorizare noi si opt microbuze.

El este Spike, ciobanescul german cu cea mai grea misiune. Securitatea oaspetilor. Peste o mie de invitati, parlamentari ai statelor Nato si insotitorii lor sunt asteptati la Bucuresti intr-o saptamana.

Ca totul sa fie perfect, alesii nostri au renovat pana si toaletele. Peste 120 de mii de euro s-au dus pe faianta si gresie.

Invitatii straini vor sa lucreze pe racoare. Asa ca deputatii au cheltuit aproape 35 de mii de euro pe 10 aparate de aer conditionat. Mult, dar necesar ca sa tina o temperatura constanta de cel mult 21 de grade.

Microfoanele, cabinele de traducere amenajate in foste magazii si sistemul informatizat de control al luminilor au costat alte 150 de mii de euro. Spre norocul alesilor tot din banii pentru Adunarea Nato si-au luat si opt microbuze noi. Meniul invitatilor straini ramane, deocamdata, secret de stat.

De surprize vor avea parte si sotiile invitatilor. Vor merge la castelul Peles si la Opera.

Remanierea Guvernului va fi decisa de Boc si Basescu... VIDEO! Funeriu se poticneste din nou in limba romana: "inexactitudini"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x