Antena Căutare

VIDEO! Premierul Ungureanu, poreclit Labus. Vezi de la ce i se trage!

Mircea Badea s-a amuzat in cea mai recenta emisiune "In Gura Presei" de faptul ca premierul Ungureanu ca nu stia de marirea salariilor cu 25%, inainte de discursul presedintelui.

Realizatorul a spus ca prezenta presedintelui in Parlament, pentru discursul de joi a semanat cu iesirea mirilor din biserica, dupa cununia civila.

"Roberto da se te pup. Tu ce-ai facut fata, ia vino si tu incoa', o lua si pe Boagiu, pe Prigoana l-a cam flituit", a comentat Badea.

Badea l-a ironizat apoi pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, caruia i-a gasit si o noua porecla "Labus".

"Bai da' ala micu, nu Boc, ala tunsu' de s-a tuns -4, Ungureanu, ala cu Guvernul lui pe unde era. Premierul Ungureanu e noul Boc. Deci uite-l tu p-asta cu manuta lui asa, Labus, cum ar veni. Ce-a facut fratioare asta, unde s-a pitit? [...] Eu cred ca MRU a aflat de la televizor ca trebuie sa faca o marire de 25% si, repede, ca vin alegerile. Nu cred ca nici macar nu l-a anuntat inainte, nu ca l-a intrebat", a comentat realizatorul.



Foto:A1.ro

Crin Antonescu il incurajeaza pe premier in santajul UDMR din cazul UMF Targu Mures... Legea privind prevenirea si combaterea violentei in familie, promulgata de presedintele Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x