Antena Căutare

VIDEO! Primarul din Piatra Neamt, adormit de discursul Elenei Udrea

Discursul Elenei Udrea l-a adormit pe primarul Pinalti. In timp ce ministrul dezvoltarii vorbea la Piatra Neamt despre harnicia oamenilor din oras, primarul Gheorghe Stefan era ocupat sa ...motaie. Si nu e prima data!

Pe Elena Udrea nu a speriat-o ploaia din Piatra Neamt. Si-a pus pantofii cu toc si a mers sa semneze doua contracte de finantare pe bani europeni. Pe primarul Gheorghe Stefan, insa, vremea rea l-a tinut la caldura, asa ca nu i-a iesit in intampinare.

Primarul a vrut totusi sa-i arate Elenei Udrea cat de gospodar este, asa ca a pregatit pentru ea un film in care erau prezentate realizarile orasului. Doamna ministru a parut atat de interesata, incat a vorbit la telefon pe toata durata prezentarii. A remarcat insa ca oamenii din Piatra Neamt sunt harnici si a tinut sa-i laude. In acest timp, primarul Pinalti isi arata interesul pentru laudele ministrului Dezvoltarii, cu ochii inchisi.




Sursa: Antena3

Codul Muncii, atacat la Curtea Constitutionala... Boc: "Gogoasa umflata" USL este sprijinita de "televiziuni de atac"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x