Antena Căutare

VIDEO! "Trasnai" din campania locala: Campionat de crichet la Moara Vlasiei si Disneyland la Cluj

Un grand prix de Formula 1 si Campionatul Mondial de Crichet se vor desfasura anul viitor la Moara Vlasiei. Disneyland-ul se va muta la Cluj-Napoca, iar bucurestenii vor calatori gratuit cu mijloacele de transport in comun. Nu, nu este ziua pacalelilor si nici vreun concurs de imaginatie. Toate sunt promisiuni de campanie ale candidatilor la alegerile locale.

Cursa pentru voturi este acerba, asa ca aspirantii la functia de primar nu se zgarcesc la promisiuni fie ele si trasnite sau nerealizabile. De exemplu, intr-o comuna din judetul Ilfov, unul dintre candidati si-a pus in cap sa faca circuit de Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso si-ar putea tura motoarele chiar pe aceasta strada din Moara Vlasiei intr-un campionat de Formula 1.

Satenii sunt insa destul de confuzi in privinta acestui sport. Alt candidat la functia de primar, alta propunere exotica. Un teren de crichet pe fostul islaz din Moara Vlasiei. Nici candidatii din orase nu duc lipsa de idei. Clujenilor li se promite un Disnayland, iar in Bucuresti unul dintre candidatii la primaria Capitalei vrea sa-i calce pe urme lui Stefan cel Mare.

Are in plan sa construiasca saizeci de biserici, cate zece in fiecare sector. Daca insa, bucurestenii vor alege sa-i conduca altcineva, vor beneficia de transport in comun gratuit. Campania electorala este insa abia la inceput. Pana pe 9 iunie candidatii mai au timp sa surprinda si cu alte propuneri bizare.

GALERIE FOTO! Ce promit candidatii in cursa pentru primariile Capitalei!

Sondaj: Basescu = Udrea = 15% nivel de incredere... Atacuri la adresa Cabinetului Ponta: Guvernul, dat in judecata. Premierul, insultat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x