Antena Căutare

VIDEO! Udrea, eroina zilei: A acordat primul ajutor unei fetite care a lesinat

Elena Udrea a acordat primul ajutor unei eleve. In timpul unei ceremonii, care a avut loc azi la un liceu din Bucuresti, o eleva a lesinat, iar ministrul Turismului a sarit sa o ajute, imediat dupa ce s-a terminat conferinta de presa.

Insa, la scurt timp dupa ce a vazut despre ce este vorba, Elena Udrea si Neculai Ontanu, s-au asezat la loc pe scaun. Conferinta de presa a continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. La iesire, Elena Udrea s-a oprit. A mangaiat-o pe fata si s-a interesat de cum se simte.

Cu un incident asemanator s-a confruntat si premierul Emil Boc, la receptia oferita de Ziua Nationala a Frantei. Pe 14 iulie, Boc l-a prins in brate pe ambasadorul Henri Paul, dupa ce acesta a lesinat.

Cel mai grav incident de acest fel cu care s-a confruntat Boc a fost gestul angajatului TVR care s-a aruncat de la balconul Camerei Deputatilor, in timp ce premierul isi incepea discursul. Dupa ce barbatului i s-a acordat primul ajutor, opozitia s-a retras din sala. Partidele de la putere au ramas pentru ca motiunea de cenzura sa fie respinsa.

Fiica lui Gheorghe Flutur, consilier al ministrului Comunicatiilor... USL isi va desemna candidatii dupa sondajele de opinie. Vezi declaratiile liderilor de partid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x