VIDEO! Udrea, eroina zilei: A acordat primul ajutor unei fetite care a lesinat

Elena Udrea a acordat primul ajutor unei eleve. In timpul unei ceremonii, care a avut loc azi la un liceu din Bucuresti, o eleva a lesinat, iar ministrul Turismului a sarit sa o ajute, imediat dupa ce s-a terminat conferinta de presa.

Insa, la scurt timp dupa ce a vazut despre ce este vorba, Elena Udrea si Neculai Ontanu, s-au asezat la loc pe scaun. Conferinta de presa a continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. La iesire, Elena Udrea s-a oprit. A mangaiat-o pe fata si s-a interesat de cum se simte.

Cu un incident asemanator s-a confruntat si premierul Emil Boc, la receptia oferita de Ziua Nationala a Frantei. Pe 14 iulie, Boc l-a prins in brate pe ambasadorul Henri Paul, dupa ce acesta a lesinat.

Cel mai grav incident de acest fel cu care s-a confruntat Boc a fost gestul angajatului TVR care s-a aruncat de la balconul Camerei Deputatilor, in timp ce premierul isi incepea discursul. Dupa ce barbatului i s-a acordat primul ajutor, opozitia s-a retras din sala. Partidele de la putere au ramas pentru ca motiunea de cenzura sa fie respinsa.

Ultimele știri